torsdag 7. oktober 2010

Hverdagen...

Vi har lenge hørt rykter om et bakeri som selger grovbrød - men ei stund så det ut til at vi leitet etter den berømmelige nåla i høystakken... Så en ettermiddag la vi ut på tur i nærområdet, men bakeri, nei, det fant vi ikke. Eller det vil si, vi fant et - men det var ikke det rette. Til slutt satte vi oss ned og tok en pizza, og der dukket en arbeidskollega av Tori opp. Han kunne fortelle at bakeriet lå rett oppi bakken - og det viste seg at vi hadde passert det opptil flere ganger uten å ha sett det, jippi!!
Så dagen etter la fruen ivei for å kjøpe brød, men der var det ikke grovbrød! Dama bak disken påstod at hun snakket engelsk, noe hun vitterlig ikke gjorde.. Men bakeren kom etterhvert ut og fortalte at det ville komme brød klokka 12!
- så da tok mannen turen innom butikken etter jobb, og vi har ENDELIG fått ordentlig grovbrød i hus!!!! :-)

I går gikk fruen i gang med å lage middag til 4 av arbeidskollegaenen til Tori, og da var det thailandsk kyllingsuppe på menyen. Det har vist seg å være litt vanskelig å få tak i alle ingrediensene, men det går godt når man improviserer litt... maten smakte iallefall godt, og alle ble gode og mette. Her begrenser det seg litt med hvor mange man kan invitere på en gang, da vi har tallerkner, bestikk og glass til 6 stk, og stoler til 4! Så naboen måtte ha med egen stol når han kom :-)
I dag har fruen vært på cafè med en av de andre fruene, og det er utrolig hvor godt det gjør å treffe andre i samme situasjon. Praten gikk lett og ledig i mange timer, og det fristet absolutt til gjentakelse!! Faktisk var det så kjekt at fruene allerede snakker om å ta seg en shoppingtur til Seoul i løpet av etpar uker... så det er travelt å være hjemmeværende husfrue :-)
Ellers er planen at familien Haga skal ut på ekskursjon i helga, for nå har vi fått kart til GPS'en. Vi vet enda ikke hvor vi skal ta turen, så dere får følge med på ny oppdatering....
Værmeldingen fra denne kanten av verden: strålende sol og godt over 20 grader!! Så her trengs verken vadere eller paraplyer..

4 kommentarer:

  1. Dere har ikke vært i Pyongyang for å se på de flotte paradene?

    SvarSlett
  2. Ehh, nei, ikke kommet oss dit enda... Prøvde men Tori spøkte med grensevakten og sa: "Ingen Kim - ingen kos" - så da sendte de oss i retur!! ;)

    SvarSlett
  3. Heia Tone m her
    Så spennanes å lesa kossen dokke he det. Dokke e jo ude på nye spennanes ting heile veien.
    Godt du he fonne nogen i same sitvasjon så du kan treffe. Kosa deg med husmortilverelsen :)

    SvarSlett
  4. Hei Tone! Så kjekt at du og titter innom bloggen :) Ja, vi er ute på tur, men ikke hver dag som er like spennende - men vi trives. Gleder meg til juleferie i Norge :)

    SvarSlett