søndag 3. oktober 2010

Høstfest med Hyundai... for hele familien

På vei til bussen som skulle kjøre oss til høstfesten, kom vi over et marked nede i gata, og her var det mye rart å få kjøpt. Blant vesker, løk, kål og undulater, fant vi plutselig en diger iguan. Tori var på kjøper'n men det var IKKE fruen...
Det er en kjent sak at mange asiatiske land er rimelig nasjonalistiske (eller rasistiske) og vi oppdager og opplever stadig beviser på at så er tilfelle. Men det går stort sett greit - de fleste ser etterhvert fordelene med alle utlendingene som er her.

En kjekk liten kar i bur...

Ei kjekk lita dame uten bur...

Man kan jo prøve å åpne en restaurant i Norge
med tilsvarende konsept :)
....................................................................................................................
HØSTFEST!!
Årets høstfest gikk av stabelen 2.oktober - og vi kom med forventninger om en liten loffetur i skog og mark! Slik ble det IKKE!!
Ved oppmøte fikk vi utdelt vann og etpar mandariner samt en svett sjokolade - så måtte vi gjennom obligatorisk oppvarming før avmarsj. Det var brattere og mer ulendt enn de fleste hadde forestilt seg, og fru Haga peste i bakkene som en hval på land!! Det måtte gjøres opptil flere pit-stop på veien opp - og fargen i fjeset minnet om en godt moden tomat!!!
Men vi kom til toppen, og fikk tatt de obligatoriske bildene. Nedstigningen var om mulig verre enn veien opp. Tori sladdet godt på sko uten mønster, men var på tilbudssiden om å hjelpe sin frue. Fruen var noe betenkt til å ta imot hjelp fra en som opptil flere ganger nesten gikk ut i spagat! - men vi kom helskinnet ned!
Etter målgang med mye fotografering, bar det avgårde til hotellet der vi fikk ubegrenset med drikke (det var jo tross alt et familiearrangement) og kunne nyte en fantastisk buffet. Første innslag av underholdning var fire lettkledde damer som danset - og de ble mer lettkledde underveis i dansen (det var jo et familiearrangement) Så var det mer musikk og til slutt en tryllekunstner.
Så var det på tide med øldrikke-konkurranse...og Tori ble mer eller mindre dratt opp på scenen!
Da var det bare å gjøre det beste ut av det - og for dere som har sett Friends - så tok han en Joey, til stor begeistring blant koreanerne. Han fikk til og med dobbel taper-premie!! :)
Utpå kvelden kom regnet - og vi var glade da vi omsider kunne gå i bussene og reise hjem. Men før avreise fikk vi oppleve et FANTASTISK fyrverkeri, dette er noe de kan i Østen.

En av årets to store arrangementer i regi Hyundai

Oppvarming må til før den store styrkeprøven

Og vi gikk og gikk... og vi gikk og gikk...

Endelig på toppen!!



Gravkammer i løypa
Øl og popcorn etter "målgang" - det er tross alt
et familiearrangement :)

Fiiiin isskulptur - her spares det ikke på noe.

Lettkledde damer....

- det er jo tross alt et familiearrangement :))
- så kom regnet!!!

Faktisk veldig dyktige spilledamer

Klar for øldrikke konkurranse.... det er tross alt
et familiearrangement.. klar, ferdig....

- noen som har sett Friends???

FERDIG!!!!!! På under 5 sekunder!!!!! :))

- ekstra trøstepremie for utmerket juksing!! :)

7 kommentarer:

  1. du var flinke toti,men veldig våt ser det ut som

    SvarSlett
  2. Dette ser jo kjempe kjekt ut, misunner dåkk masse, masse :-D
    Gleder meg kjempe masse til vi kommer ned og får oppleve litt av det samme!
    Men Tori.. ikkje sint, bare veldig, veldig skuffet.. Tape (når du til og med jukset) en øl-konkurranse.. Haga-slekten har et rykte å ta vare på her! Huffhuff

    Masse klemmer fra favoritt tantungen!

    SvarSlett
  3. Hm, interessant fjelltur med noko attåt og veldig interessant løsning av drikkeoppgave. Høres ut som om oppholdet i Korea ikke er av den kjedelige sorten. Jeg synes nå egentlig at dere burde kjøpt en øgle til kjæledyr. De er jo så renslige og spiser jo opp insekter og greier. Ikke vær såå streng, Anne Kari;)

    SvarSlett
  4. he,he,Marit - må nok ta den strenge tonen her.. INGEN øgle, takk!!! Forresten, det er ikke plagsomt mange insekter, så behovet for en øgle er minimalt :-) Kosa dere i regnet, så nyter jeg solfylte høstdager på cafè...uff, det er slitsomt å være hjemmeværende husfrue, altså ;)

    SvarSlett
  5. Eskil lurer på om du kan kjøpe en liten hai til han?

    SvarSlett
  6. Ja, selvfølgelig skal eg kjøba en hai - noen spesielle ønsker??? Hammer, hvit, tiger??? :)
    (må den være levende???)

    SvarSlett
  7. Hm, hvit hadde jo vært toppers, men vi tar til takke med okse og tiger og. Må helst være levende hvis det er mulig.

    SvarSlett