lørdag 16. oktober 2010

Grillfest i Ocean Village V

På fredag ble alle i prosjektet som bor i Ulsan invitert til grillfest hos Leif og Gudveig - og vi var rundt 20 som dukket opp. Da er det greit at Leif bor i den store representasjonsboligen.
Vi som har flyttet Downtown fikk merke at det er RUSH både ut og inn av byen om fredagen, så taxituren på godt 1 mil, tok nesten 1 time!! - men det var verdt det!!
Vertskapet hadde ikke spart på noe, og disket opp med nydelig biff, karbonader, pølser, salater i alle former og varianter, ja, til og med hjemmelaget potetsalat (den hadde Svein laget...) Og når det gjaldt drikke...ja, ingen gikk tørste fra bordet!
Til dessert fikk vi en FANTASTISK fruktsalat med pisket krem...så vi holder skinnet stramt her nede/ borte.
Etter maten dro den tidligere rockeartisten Leif fram gitaren og det ble allsang rundt bordet. Fruen innså at hun kom litt til kort med sine 5 vekttall i gitar fra lærerskolen, og tøylet trangen til å ta fra Leif gitaren. Istedet framførte hun en sang om barnetv heltene fra gamle dager som hadde havnet på skråplanet - til ellevill jubel fra både nordmenn og utlendinger.
Et lite gavedryss ble det også, ettersom Stig og Lisbeth giftet seg for en uke siden - gratulerer så mye begge to.
Etter masse god mat, drikke, sang og samtaler var det på tide og sette nesa mot Downtown, og da var det allerede blitt langt ut på lørdagen...
En stor takk til Leif og Gudveig som er så rause, generøse og hjertevarme - vi storkoste oss!!


Leif ønsker velkommen

Gavedryss til de nygifte

Masse god mat på bordet

Knallgod grillmat...

Små og store koser seg....

1 kommentar: